Caută
Close this search box.

Hong Kong oferă de la 1 martie bilete de avion gratuite

Hong Kong oferă de la 1 martie bilete de avion gratuite

Guvernul din Hong Kong și-a anunțat planul de a oferi 500.000 de bilete de avion gratuite, ca parte a eforturilor de a revigora industria turimmului și de a atrage vizitatorii înapoi, în oraș, relatează CNN.

Inițiativa, care poartă numele „Hello Hong Kong”, a fost dezvăluită joi, dar este în lucru de peste doi ani.

Biletele vor fi distribuite între trei companii aeriene – Cathay Pacific, HK Express și Hongkong Airlines, cele 500.000 de bilete valorând aproximativ 254,8 milioane de dolari în total.

Care este mecanismul

Călătorii dornici să viziteze Hong Kong pot intra pe pagina World of Winners începând cu 1 martie pentru a-și introduce numele în loteria biletelor de avion.

Biletele vor fi alocate în trei valuri: de la 1 martie pentru cei din Asia de sud-est, de la 1 aprilie pentru persoanele care locuiesc în China continentală și de la 1 mai pentru restul lumii, scrie CNN.

Localnicii pot beneficia și ei de ofertă. De la 1 iulie, unele bilete de avion vor fi oferite locuitorilor din Hong Kong dornici să aibă șansa de a recupera timpul de călătorie pierdut.

Înainte de pandemie, Hong Kong avea 56 de milioane de vizitatori anual. Acest număr a scăzut până la aproximativ 100.000 în 2022..

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri