Caută
Close this search box.

Ultimele cuvinte spuse de Xi Jinping lui Vladimir Putin: Urmează schimbări care n-au mai fost în ultimii 100 de ani

Președintele Chinei, Xi Jinping, i-a transmis omologului rus, Vladimir Putin, să aibă grijă pentru că vor urma schimbări pe care lumea nu le-a mai văzut de 100 de ani, iar cei doi vor conduce lumea.

Dialogul dintre cei doi:

Urmează schimbări care n-au mai fost în 100 de ani. Și conducem această schimbare împreună”, i-a spus Xi Jinping lui Vladimir Putin.

„Sunt de acord”, i-a răspuns liderul de la Kremlin.

„Te rog, ai grijă, dragă prietene”, a mai adăugat Xi Jinping, potrivit AZGeopolitics.

„Călătorie sigură!”, a încheiat Vladimir Putin.

Ţările occidentale vor analiza cu siguranţă fiecare detaliu al discuţiilor dintre Xi Jinping şi Vladimir Putin – doi dintre cei mai puternici, dar şi mai secretoşi lideri din lume – , în condiţiile în care Putin caută sprijinul lui Xi pentru invazia din Ucraina şi ajutorul Chinei pentru a umple golurile din economie lăsate de sancţiunile occidentale radicale, relatează Reuters, citat de Știripesrse.ro.

Experţii în limbaj corporal spun însă că liderul chinez Xi Jinping a părut mai relaxat şi mai dominant decât omologul său rus Vladimir Putin la prima lor întâlnire televizată de luni din cadrul vizitei de stat a lui Xi la Moscova, informează News.ro.

Karen Leong, director general al companiei Influence Solutions, cu sediul în Singapore, a remarcat că Xi l-a devansat pe Putin cu o fracţiune de secundă atunci când i-a întins mâna, sugerând că „deşi este cel care vizitează Moscova, el este cel care va prelua conducerea în această relaţie”.

Louise Mahler, un expert australian în limbajul corporal şi în comportamentul liderilor, a avut o opinie similară, observând că Xi şi-a pus mâna peste cea a lui Putin, ceea ce ar putea indica, de asemenea, o măsură de dominare în această relaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri