Caută
Close this search box.

Avionul președintelui francez a aterizat pe aeroportul Otopeni pentru alimentare, la întoarcerea din China. Cine l-a întâmpinat

Emmanuel Macron a aterizat în această dimineaţă în România, la întoarcerea din China. Oficial, a fost o escală tehnică, în care avionul a fost alimentat.

Aeronava președintelui francez a aterizat în această dimineaţă în România, la întoarcerea din vizita în China. Emmanuel Macron nu s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, însă au avut loc convorbiri între miniștrii de Externe ai celor două ţări.

CITEŞTE ŞI  Misterul escalei la Bucureşti a lui Macron, la întoarcerea din China

Preşedintele francez a efectuat zilele acestea o vizită de lucru în China. Macron a avut o întrevedere, miercuri, cu preşedintele chinez Xi Jinping. Ulterior, cei doi oficiali au îndemnat la negocieri de pace cât mai rapid, pentru a pune capăt războiului rus în Ucraina.

FOTO: Twitter

Ce discuţii au purtat Bogdan Aurescu şi ministrul Colonna în timpul escalei președintelui francez la Bucureşti

Cu ocazia acestei escale, a avut loc o întâlnire între ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, și omologul său francez, Catherine Colonna.

„Am avut o discuție foarte bună cu ministrul Colonna în timpul escalei președintelui francez Emmanuel Macron la București. Am discutat despre rezultatele vizitei în China, despre situația de securitate regională și necesitatea de a consolida flancul estic al NATO în regiunea Mării Negre”, a scris ministrul Bogdan Aurescu pe Twitter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri