Caută
Close this search box.

Marcel Boloș: România nu va pierde niciun leu din tranșa a II-a din PNRR. În cel mai rău caz vor fi suspendați 140 de milioane de euro, dar nu pierduți

Ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a declarat, miercuri seara, la Europa FM, că România nu va pierde niciun leu din tranșa a doua a PNRR.

Boloș recunoaște că au fost niște probleme de natură tehnică, pe cale de a fi rezolvate, și că săptămâna viitoare vom avea răspunsul de la Comisia Europeană. În cel mai rău caz – spune ministrul Boloș – o sumă de 140 de milioane de euro va fi suspendată, până la remedierea problemelor constatate, nicidecum pierdută.

Site-ul Curs de Guvernare a scris că Ministerul Finanțelor Publice a publicat pe site documentul referitor la evoluția fluxurilor financiare dintre România și UE la data de 31 martie 2023, document din care reiese că, în ciuda declarațiilor publice optimiste, Palatul Victoria are mari probleme cu implementarea PNRR și cu atragerea fondurilor alocate României prin Mecanismul de Redresare și Reziliență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri