Caută
Close this search box.

VIDEO Dalai Lama, gest oribil făcut faţă de un băieţel, la un eveniment public

Liderul spiritual al tibetanilor, în vârstă de 87 de ani, şi-a cerut scuze, luni, după ce pe internet a apărut un clip video în care poate fi văzut spunându-i unui băiat să-i „sugă limba”, în timpul unui eveniment public.

„Circulă un clip video care arată o întâlnire recentă în care un băiat l-a întrebat pe Sfinţia Sa Dalai Lama dacă ar putea să-l îmbrăţişeze”, se arată într-un comunicat publicat pe contul de Twitter al liderului exilat, urmărit de 19 milioane de utilizatori.

„Sfinţia Sa doreşte să îşi ceară scuze băiatului şi familiei acestuia, precum şi nenumăraţilor săi prieteni din întreaga lume, pentru suferinţa pe care este posibil să o fi cauzat cuvintele sale”, se precizează în comunicat, citat de defapt.ro.

Potrivit declaraţiei, liderul Dalai Lama „îi tachinează adesea pe oamenii pe care îi întâlneşte într-un mod inocent şi jucăuş, chiar şi în public şi în faţa camerelor. El regretă incidentul”.

Clipul video, care are 1 milion de vizualizări pe Twitter, îl prezintă de asemenea pe laureatul Premiului Nobel pentru Pace sărutându-l pe băiat pe buze în prezenţa unui public care se aude bătând din palme şi râzând, în timp ce un bărbat filmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri