Caută
Close this search box.

FOTO Imaginea lui Carmen Iohannis, folosită pentru promovarea unei case de bijuterii: A purtat bijuterii de 12.000 de euro la un eveniment

Imaginea lui Carmen Iohannis, soția președintelui României, a fost folosită de o companie de bijuterii pentru promovarea unei companii de bijuterii. Astfel, fotografii cu Carmen Iohannis care purta bijuterii în valoare de peste 12.000 de euro au fost postate pe rețelele sociale.

Casa de bijuterii Malvensky a publicat pe conturile sale de Facebook și Instagram fotografii cu Carmen Iohannis, soția președintelui țării Klaus Iohannis, în care aceasta poartă un colier și un inel cu diamante.

„Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să își completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii din colecția Malvensky Grace Diamonds. Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”, a scris casa de bijuterii în limba engleză într-o postare pe Facebook cu fotografii cu Carmen Iohannis purtând respectivele bijuterii.

Potrivit informațiilor de pe site-ul propriu, bijuteriile purtate de Carmen Iohannis la un eveniment din Germania au o valoare de peste 12.000 de euro. Mai exact este vorba despre un Colier Monaco, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe cu un preț de 48.000 LEI și un Inel Monte Carlo, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe cu un preț de 12.500 LEI.

Președintele Klaus Iohannis a susținut sâmbătă, 3 Junie 2023, o alocuțiune în cadrul ceremoniei de decernare a Premiului Civic German, la Castelul Benrath, din Düsseldorf, Republica Federală Germania. Alături de el la eveniment a fost și soția sa Carmen Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri