Caută
Close this search box.

Hunter Biden a pledat vinovat la acuzațiile de fraudă fiscală și deținere ilegală de armă de foc

Hunter Biden, fiul preşedintelui american Joe Biden, şi-a recunoscut vinovăţia în două procese federale care îl vizează, a anunţat procurorul responsabil de caz, potrivit AFP.

El a pledat vinovat într-un caz de fraudă federală fiscală pe venit, a detaliat procurorul David Weiss.

Hunter Biden, în vârstă de 53 de ani, va ajunge la un acord cu procuratura într-un caz de încălcare a legislaţiei asupra armelor de foc, ceea ce echivalează cu o recunoaştere a culpabilităţii. I se reproşează că ar fi achiziţionat o armă de foc în 2018, pe vremea când abuza de droguri, potrivit Agerpres.

Joe Biden a respins în bloc acuzaţiile de corupţie ale opoziţiei parlamentare republicane, care îi reproşează lui Hunter Biden că ar fi făcut afaceri dubioase în Ucraina şi în China, în timp ce tatăl său era vicepreşedinte.

„Fiul meu nu a făcut nimic rău”, a spus el într-un interviu, acordat în luna mai, postului de televiziune MSNBC. „Am încredere în el”,

Fostul preşedinte Donald Trump, implicat într-o serie de dosare cu justiţia, a transmis într-o reacţie pe reţeaua sa „Truth Social” că Hunter Biden nu a scăpat decât cu o amendă şi a susţinut că sistemul judiciar este defect.

Fiul mai mic al preşedintelui american Joe Biden a descris cu sinceritate problemele sale legate de dependenţa de droguri, într-o carte apărută în primăvara anului 2021.

În volum, Hunter Biden, fost avocat şi om de afaceri, dădea asigurări că a renunţat la alcool şi la droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri