Caută
Close this search box.

ITIA comentează oficial apariția Simonei Halep pe tabloul principal de la US Open

simona halep

Simona Halep a apărut pe lista tenismenelor înscrise pe tabloul principal de la US Open, din postura de jucătoare aflată pe locul 55 WTA.

Numele ei are un asterisc pe tabloul principal de la Flushing Meadows care o recunoaște ca fiind o jucătoare suspendată, dar este primul eveniment din aproape un an în care apare numele ei, așa că fanii speră la o rezolvare pozitivă.

Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a difuzat  o declarație de presă, precizâmd că nu s-a luat încă nicio decizie în acest caz.

”Vă promitem că încă nu a fost pusă la dispoziția nimănui nicio decizie. În câmpul jucătoarelor de la US Open, aceasta este marcată clar ca fiind suspendată provizoriu și, prin urmare, dacă va rămâne suspendată, va fi retrasă. Dacă nu, ea poate concura”, se arată în comunicatul de presă emis de ITIA, pentru portalul Tennis-Infinity.

Halep a fost depistată pozitiv în august 2022 după primul tur de la US Open, fiindu-i descoperită în organism substanța denumită roxadustat, un medicament folosit adesea în cazuri de anemie severă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri