Caută
Close this search box.

Sinead O’Connor a murit la un an după ce și-a pierdut fiul. Avea 56 de ani și suferea de o gravă boală mintală

Sinead O’Connor, legenda muzicii irlandeze, a murit la doar 56 de ani, după ani de lupte cu o boală mintală și la 18 luni după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, a murit și el.

Cântăreața irlandeză a devenit celebră în întreaga lume în 1990, cu superhitul ”Nothing Compares 2 U”, notează Daily Mail.

Decesul lui Sinead O’Connor vine la un an după ce fiul său, Shane, în vârstă de 17 ani, și-a luat viața (în ianuarie 2022), după ce a fugit dintr-un centru unde se afla sub supraveghere pentru risc de sinucidere.

Vedeta, care și-a schimbat numele în Shuhada’ Sadaqat în 2018, când s-a convertit la islam, a spus la acea vreme că el era „lumina vieții ei”.

În ultimul ei Tweet, O’Connor a postat o fotografie cu Shane și a spus:

„De atunci trăiesc ca o creatură de noapte: strigoi. El a fost dragostea vieții mele, lampa sufletului meu. Am fost un suflet în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubit vreodată necondiționat. Sunt pierdută fără el”.

O’Connor s-a născut într-o familie cu probleme din Dublin pe 8 decembrie 1966, potrivit TVR.Mai târziu, a susținut că a început să aibă probleme de sănătate mintală, deoarece mama ei a abuzat-o fizic și sexual când era copil.

Sinead O’Connor – care a avut un palmares de zece albume, iar Nothing Compares 2 U a fost single-ul nr. 1 pe plan mondial în Billboard Music Awards în 1990 – a primit mai devreme, în acest an, premiul inaugural pentru album clasic irlandez – Classic Irish Album – în cadrul RTE Choice Music Awards.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri