Caută
Close this search box.

AUR anunţă suspendarea temporară a aplicaţiei partidului, din cauza unei breşe de securitate

Reprezentanţii Alianţei pentru Unirea Românilor au anunţat, luni, că, din cauza unei breşe de securitate, formaţiunea a decis să suspende momentan funcţionarea aplicaţiei partidului până la remedierea problemelor identificate.

„Compania care a realizat platforma a confirmat existenţa unei breşe de securitate apărute în urma unei actualizări de software. Pentru a elimina rapid o imperfecţiune a aplicaţiei noastre şi pentru a oferi utilizatorilor noştri o soluţie mai bine securizată, timp de 24 de ore vom suspenda funcţionarea aplicaţiei pentru utilizatori pentru face toate testele de securitate şi a fi siguri că nu mai există breşe similare”, se arată într-un comunicat de presă remis de AUR.

Sursa citată precizează că „este destinul fiecărui proiect IT să devină stabil şi sigur doar după încercări repetate şi mai ales după o perioadă în care funţionează în regim real”.

„Am fost foarte entuziaşti la început, acum suntem mult mai atenţi şi urmărim în timp real parametrii de siguranţă ai aplicaţiei noastre”, se mai arată în comunicatul respectiv.

Reprezentanţii AUR îi asigură pe toţi utilizatorii aplicaţiei că „am realizat acest proiect inovator cu cele mai bune intenţii şi cu dorinţa sinceră de a elimina orice barieră între ei şi structurile partidului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri