Caută
Close this search box.

Prima reacție a lui Putin după prăbușirea avionului în care se afla Prigojin: A avut o soartă grea

Vladimir Putin a avut o primă reacție abia la 24 de ore de la prăbușirea avionului în care se afla Prigojin.

„Îl știam pe Prigojin de mult timp, de la începutul anilor ’90. A avut o soartă grea, a făcut greșeli grave în viața lui. Și a obținut rezultatele necesare atât pentru el și, când i-am cerut-o, pentru scopul comun, așa cum s-a întâmplat în ultimele luni”, a declarat Putin.

CITEȘTE ȘI: Rossaviatsia confirmă prezenţa lui Evgheni Prigojin la bordul avionului prăbuşit

Putin l-a lăudat pe Evgheni Prigojin, despre care a spus că era un om de afaceri talentat, transmite Reuters, citată de TVR.

Prima reacție a lui Putin după prăbușirea avionului în care se afla Prigojin

„Primele informații arată că se aflau acolo și angajați ai Wagner… Aș vrea să subliniez că aceștia erau oameni care au avut o contribuție semnificativă la un scop comun – lupta împotriva regimului neonazist din Ucraina. Ne amintim asta, știm asta și nu vom uita asta”, a declarat Putin.

În comentariile televizate, Putin a precizat că este necesar să fie așteptate rezultatele investigației oficiale asupra evenimentului în care 10 oameni și-au pierdut viața. El a apreciat că analiza va dura ceva timp.

„Din câte știu, tocmai se întorsese ieri din Africa. S-a întâlnit acolo cu câțiva oficiali. Dar ce este clar – șeful Comitetului de Investigații mi-a adus la cunoștință în această dimineață – este că a început deja o anchetă preliminară a acestui eveniment.

Și va fi desfășurată pe deplin și dusă până la capăt. Nu există nicio îndoială în această privință. Să vedem ce spun anchetatorii în viitorul apropiat. Acum se desfășoară expertize, examinări tehnice și genetice. Asta ia ceva timp”, a declarat Vladimir Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri