Caută
Close this search box.

Un senator PSD dezvăluie că Ciolacu a impus în coaliție impozitul de 1% pe cifra de afaceri a multinaționalelor

psd

Senatorul PSD Daniel Zamfir, preşedinte al comisiei economice, anunţă miercuri, într-o postare pe Facebook, că, după negocieri extrem de dure, premierul Ciolacu a impus în coaliţie impozitul de 1% pe cifra de afaceri pentru acele companii multinaţionale care, prin celebrul deja mecanism de optimizare fiscală, exportau practic tot profitul in paradisuri fiscale.

Ciolacu a impus în coaliție impozitul de 1% pe cifra de afaceri a multinaționalelor

Senatorul PSD Daniel Zamfir a scris pe Facebook că premierul Marcel Ciolacu a impus în coaliția de guvernare introducerea unui impozit de 1% pe cifra de afaceri a multinaționalelor.

CITEȘTE ȘI: Sorin Grindeanu susţine total impozitarea multinaţionalelor pe cifra de afaceri

„AM REUSIT! MULTINATIONALELE VOR PLATI IMPOZIT 1% PE CIFRA DE AFACERI! Faci profit aici, platesti impozit aici!”, a scris Zamfir.

Daniel Zamfir arată, potirvit stiripesurse.ro, că, ”după negocieri extrem de dure, premierul Ciolacu a impus în Coalitie impozitul de 1% pe cifra de afaceri pentru acele companii multinaţionale care prin celebrul deja mecanism de optimizare fiscala exportau practic tot profitul in paradisuri fiscale”.

”Dacă impozitul de 16% pe profit reprezintă mai putin de 1% din cifra de afaceri, se plateste 1% pe cifra de afaceri. Corect, nu-i asa?”, a mai scris Zamfir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri