Caută
Close this search box.

Avram Iancu a terminat cursa de înot pe Rin în 48 de zile, pentru susţinerea aderării României la Schengen

Bibliotecarul Avram Iancu a finalizat, vineri, cursa de înot pe Rin, prin care a dorit să susţină, prin mijloacele sale, importanţa aderării României la Spaţiul Schengen, polisportivul din Petroşani reuşind să parcurgă întreg cursul fluviului în 48 de zile.p reuşit. Am ajuns la destinaţia finală a acestui înot dedicat în exclusivitate integrării României în Spaţiul Schengen.

Deşi efortul meu a fost unul titanic şi de neimaginat, el reprezintă doar o mică şi umilă contribuţie la dorinţa noastră de a ne face auzit mesajul în lume: România este în Europa/România este Europa”, a notat Avram Iancu pe pagina sa de Facebook.

La finalul cursei, potrivit Agerpress, Avram Iancu a fost aşteptat de un reprezentant al Ambasadei României din Olanda, consulul Bogdan Jâglău, care, îmbrăcat într-o vestă tricoloră, i-a înmânat o diploma şi un trofeu.

2 răspunsuri

  1. Felicitări și mult succes în continuare, sigur au sa urmeze si alte provocări care se vor incheiatot cu succes pentru caesti in jnvingator. Ma bucur ca vam putut ajuta impreuna cu Stella pentru a se rezolva situatia de la Köln, poate la intoarcere va opriți la Köln. Ar fi minunat. Ionca o data felicitări pentru voi toti sunteți minunati! Doamne ajută!

  2. Felicitări, Avram Iancu!🇷🇴
    Un efort extraordinar. Ai reușit sa învingi nu doar distanta, vremea și alte intemperii, ci și problemele apărute pe parcursul celor 48 de zile de înot (dispariția motorului bărcii, regulile drastice impuse, etc).
    Felicitări tuturor celor care au fost alături de tine înainte și pe tot parcursul acestui proiect, felicitări echipei tale inimoasă care a fost alături din caiac, de pe uscat sau online!
    RESPECT!
    Mult succes in toate proiectele pe care ți le-ai propus mai departe!
    Așteptăm următoarea carte!
    Cu stima,
    Echipa #InvictusPitesti 🇷🇴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri