Caută
Close this search box.

Cine sunt brăilenii prinși în mașină cu 30 kg de droguri? Cea mai mare captură de CRISTAL din România

Cine sunt brăilenii prinși în mașină cu 30 kg de droguri, o captură impresionantă făcută de către DIICOT? Nu mai puțin de 30 de kg de substanță de tip Cristal, cunoscută ca 3-CMC, a fost găsită într-un autoturism oprit în trafic.

Trei persoane au fost arestate preventiv. Acțiunea, coordonată de DIICOT Galați, a fost opera polițiștilor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Galați, ajutați de polițiști de la IPJ Brăila.

Astfel, întrucât nu este vorba despre un dosar al DIICOT Brăila, cei trei indivizi au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă unui judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Galați, care a și fost admisă.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, cei trei brăileni aflați în autoturismul burdușit cu droguri sunt rude.

Mai exact, Obretin Florinel – tatăl de 49 de ani, care și conducea mașina, dar și Obretin Fernando – fiul sau de 19 ani și Zainia Cătălin-Costin, verișorul celui din urmă, în vârstă de 26 de ani .

Pe 1 septembrie, polițiștii de la BCCO Galați au oprit în trafic mașina, în județul Brăila, în zona haltei C.F.R. din comuna Surdila Găiseanca.

Atunci, oamenii legii au găsit cantitatea de 30 kg de substanță de tip Cristal, susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de mare risc.

10 kg au fost găsite sub scaunul de la șofer, iar 20 de kg în roata de rezervă”, potrivit DIICOT Galați. Valoarea pe piață a drogurilor confiscate este de aproximativ 600.000 de euro.

Continuare în De Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri