Caută
Close this search box.

Mai multe persoane din județul Timiș, printre care și copii, au fost rănite după ce o mașină a intrat în ele pe trotuar

Accident grav în județul Timiș. Mai multe persoane, printre care și copii, au fost rănite după ce o mașină a intrat în ei pe trotuar.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20:00, pe strada Republicii din Gătaia, județul Timiș, și a fost provocat de o femeie în vârstă de 58 de ani.

Aceasta circula pe strada respectivă, iar la un moment dat a lovit un copil de 13 ani care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. Ulterior, șoferița a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe trotuar, unde a lovit în plin un grup de persoane format dintr-o tânără de 15 ani, două femei în vârstă de 32, respectiv de 37 de ani și un tânăr de 29 de ani.

La fața locului au ajuns echipaje de la SMURD, dar și de la Serviciul Județean de Ambulanță Timiș.

Până în acest moment, minorii – băiatul de 13 ani și fata de 15 ani – au suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare, iar adulții au suferit răni ușoare, potrivit TVR. Patru din cele cinci victime au fost duse la spitale in Timișoara.

Între timp, șoferița a fost testată cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Aceasta urmează să fie testată și cu drugtest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri