Caută
Close this search box.

Protestul angajaţilor Caselor de Asigurări de Sănătate a fost anulat. Proiectul de lege ce viza majorarea salariilor a fost adoptat

Update Protestul angajaţilor Caselor Naţionale de Asigurări de Sănătate, ce trebuia să aibă loc începând cu ora 12:00 în Piaţa Victoriei, a fost anulat, ca urmare a adoptării în Parlament a proiectului de lege ce viza majorarea salariilor, au anunţat reprezentanţii Blocului Naţional Sindical.

Stirea inițială:

Angajaţii Caselor de Asigurări de Sănătate vor protesta, marţi, la sediul Ministerului Sănătăţii şi la cel al Guvernului, nemulţumiţi de lipsa dialogului social, nerezolvarea problemelor din sistem şi faptul că salariile nu au mai crescut din 2018.

Blocul Naţional Sindical (BNS) a anunţat că, marţi, va avea loc o acţiune de pichetare a Ministerului Sănătăţii şi a Guvernului organizată de Federaţia Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate. La proteste urmează să participe şi angajaţi din ţară, potrivit News.ro.

Astfel, de la ora 10:30 la 11:30 este programată acţiunea de la Ministerul Sănătăţii, iar de la 12:00 la 13:30 la Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri