Caută
Close this search box.

Atac rusesc asupra orașului Herson. Rusia, avertisment către Japonia și Coreea de Sud

O persoană a fost ucisă în orașul ucrainean Herson, în urma unui bombardamente rusesc. Alte două au fost rănite. Potrivit oficialilor de la Kiev, Rusia a lansat un atac cu drone asupra mai multor localități ucrainene.

Armata rusă a lansat 46 de drone asupra orașelor ucrainene, au anunțat oficialii de la Kiev. Apărarea antiaeriană ucraineană a reușit să doboare 32 de proiectile ale Moscovei. Unele drone care au trecut de barajul de apărare au provocat distrugeri importante.

Locuiesc în Herson. Mi se rupe inima, dar acum sunt şi mai convinsă că Hersonul va supravieţui. După astfel de lovituri puternice, după care îţi vine imediat să plângi, după care te aduni şi ştii că vei supravieţui.

Vom curăţa totul şi vom pune ferestre noi. Cred că gara va continua să funcţioneze.

Pe de altă parte, Moscova avertizează Coreea de Sud cu privire la eventualele sancțiuni economice, dar și Japonia, față de ajutorul militar către Ucraina.

Maria Zaharova, purtător de cuvânt al MAE rus: Nu este exclus ca transferul de muniţie Patriot va implica folosirea unei scheme deja bine stabilite, prin care muniţia ajunge în Ucraina. În acest caz, am dori să avertizăm că, dacă rachetele japoneze ajung în mâinile forţelor armate ucrainene, astfel de acţiuni vor fi privite, fără îndoială, ca ostile, la adresa Federaţiei Ruse şi vor avea consecinţe grave asupra Japoniei, în contextul relaţiilor bilaterale.

Între timp, Moscova a anunțat progrese în discuțiile cu India, privind producția comună de echipament militar.

The post Atac rusesc asupra orașului Herson. Rusia, avertisment către Japonia și Coreea de Sud appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri