Caută
Close this search box.

Zi plină la munte. Pârtiile au fost pline de turiștii care și-au prelungit concediul. Mulți dintre ei vor pleca spre case la sfârșitul săptămânii

O nouă zi de distracție, la munte. Pârtiile au fost pline de turiștii care și-au prelungit concediul. Părinţi şi copii s-au distrat de dimineaţa până seara cu schiurile şi săniuţele. Au vrut să profite la maximum de ultima săptămână din vacanţa de iarnă.

Marți seara, când pe Valea Prahovei se formaseră cozi kilometrice de mașini, turiștii care plecau spre casă s-au intersectat cu cei care veneau la munte.

La Predeal, pârtiile pentru săniuș au fost pline. Copii și adulți s-au luat la întrecere pe săniuțe, la baza pârtiei Clăbucet. Tot la Predeal, copiii pot lua lecții de schi. Singura pârtie din stațiune cu zăpadă artificială oferă condițiile optime pentru ei. Schiorii avansați așteaptă însă ninsorile, care sunt anunțate la munte în aceste zile.

Mulți turiști vor pleca spre case la sfârșitul săptămânii.

The post Zi plină la munte. Pârtiile au fost pline de turiștii care și-au prelungit concediul. Mulți dintre ei vor pleca spre case la sfârșitul săptămânii appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri