Caută
Close this search box.

Cum se îmbogățește regimul lui Kim Jong Un din comerțul cu gene false şi cum evită sancţiunile internaţionale

Multe produse pe care scrie că sunt fabricate în China sunt, de fapt, fabricate în Coreea de Nord unde mâna de lucru e foarte ieftină. Companiile chinezeşti îşi vând apoi marfa pe pieţele occidentale şi obţin câştiguri de milioane de dolari. Pentru Phenian este o modalitate simplă de a ocoli sancţiunile economice impuse de americani statului comunist.

Genele false au ajuns deja în China unde sunt ambalate. Acest accesoriu de înfrumuseţare care se vinde în toate magazinele din lume şi pe care scrie „fabricat în China’ este de fapt făcut în Coreea de Nord.

Genele false aduc fabricanţilor milioane de dolari. Este o afacere între Beijing şi Phenian care oferă regimului Kim o modalitate de a evita sancţiunile internaţionale şi o sursă vitală de valută.

Nord coreeni produc pentru China şi încălţăminte sau haine şi toate iau drumul Occidentului.

Citeşte şi Acțiunile Chinei se topesc din nou, după cea mai proastă săptămână din ultimii ani

Avocat sud-coreean: Dacă ignori acest lucru pe care deja îl ştie toată lumea şi crezi că e în regulă să imporţi aceste produse ca fiind fabricate în China, este riscant pentru că încalci sancţiunile SUA.

Anul trecut, după redeschiderea graniţelor,  exporturile Coreei de Nord către China s-au dublat. De fapt, China, principalul partener comercial al Phenianului este ţara de destinaţie pentru aproape toate exporturile nord coreene.

The post Cum se îmbogățește regimul lui Kim Jong Un din comerțul cu gene false şi cum evită sancţiunile internaţionale appeared first on tvrinfo.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri