Caută
Close this search box.

Elisabeta Lipă, șefa Șefa Agenţiei Naţionale pentru Sport, după cele trei zile petrecute de Simona Halep la TAS: „Sunt ferm convinsă că este nevinovată”

Șefa Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a afirmat că ea crede în nevinovăția Simonei Halep și după audierile de la TAS.

„Dacă aş şti ce şanse are, la TAS, Simona Halep, v-aş spune, dar Dumnezeu şi cei care o judecă ştiu ce verdict vor da. Eu pot să spun că doar în pielea ei să nu fii, pentru că nu este uşor psihic să treci prin aşa ceva, mai ales când te ştii nevinovat. Eu sunt ferm convinsă că este nevinovată, pentru că la nivelul Simonei nu putea să fie depistată pozitiv cu atâta amatorism. Dar, din păcate, sportivul se lasă în totalitate în mâinile colectivului său şi când ajunge în situaţia Simonei răspunde doar sportivul, ceea ce nu este corect”, a comentat Elisabeta Lipă, potrivit Adevărul.

După audierile de la TAS în care a încercat să-și demonstreze nevinovăția în cazul de dopaj, Simona Halep trebuie doar să aștepte ca arbitrii tribunalului să ia decizia finală. După aceste zile, jurnaliștii americani au mărturisit că verdictul final ar putea să fie dat spre sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie.

„Simona Halep și-ar dori să poată concura din nou la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, însă totul va depinde de decizia finală care va fi emisă de TAS. Iar, potrivit zvonurilor de acum câteva minute, venite din surse din interior, sentința ar trebui să sosească între sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie”, au declarat jurnaliștii americani.

De asemenea, jurnaliștii de la Tennis Head se așteaptă ca suspendarea Simonei Halep să fie redusă, iar sportiva noastră să revină pe teren cât mai curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri