Caută
Close this search box.

Kremlinul acuză SUA că provoacă Kievul să continue războiul

După ce secretarul american de stat adjunct Victoria Nuland a vizitat Ucraina, guvernul rus a acuzat Washingtonul că provoacă Kievul să continue războiul.

Asta înseamnă că „americanii le provoacă mai multă durere ucrainenilor, că americanii provoacă moartea mai multor ucraineni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru corespondentul televiziunii de stat ruse Pavel Zarubin, care a publicat declaraţiile pe Telegram.

Statele Unite sunt direct implicate în conflict şi devin din ce în ce mai implicate, a spus Peskov, care s-a declarat încrezător că acest lucru nu va schimba rezultatul războiului.

Kremlinul acuză în mod constant că numeroasele victime ale războiului sunt rezultatul ajutorului dat de Occident Kievului.

Subsecretarul de stat pentru Afaceri politice al SUA, Victoria Nuland, a efectuat în această săptămână o vizită la Kiev. Întâlnirile cu oficialii ucraineni s-au desfășurat pe fondul creşterii incertitudinii legate de asistenţa economică şi militară pentru Kiev, în timp ce războiul cu Rusia va intra în curând în al treilea an.

Sursa: Agerpres

The post Kremlinul acuză SUA că provoacă Kievul să continue războiul appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri