Caută
Close this search box.

Sinucidere la metrou: O persoană s-a aruncat în fața metroului

Un incident șocant a avut loc astăzi, 12 februarie, la stația de metrou Unirii, unde o persoană a murit după ce s-a aruncat în fața metroului. Metrorex a suspendat circulația trenurilor pentru a permite echipajelor de salvare să intervină. Potrivit primelor informații persoana în cauză a decedat.

Oficialii companiei au precizat că este vorba de o tentativă de suicid în stația de metrou Piața Unirii 2 pe direcția Pipera. Personalul a alertat serviciile de intervenție SMURD. În conformitate cu procedurile interne, atât compania Metrorex cât și organele abilitate vor deschide o anchetă de cercetare pentru a identifica cu exactitate împrejurările evenimentului.

Persoana s-a aruncat în fața metroului, bărbatul a decedat în urma incidentului. Salvatorii au ajuns repede la fața locului. Pompierii au reușit să extragă persoana care și-a pus capăt zilelor și urmează să fie transferată la Institutul de Medicină Legală, potrivit Antena 3CNN.

Direcția Generală de Poliție a Muncipiului București – Brigada de Poliție pentru Transortul Public a fost apelată prin numărul unic de urgență 112 în jurul orei 11:45 referitor la faptul că un bărbat se află pe calea de rulare a metroului.

Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă. Salvatorii au extras victima în vârstă de aproximativ 60 de ani de sub roțile trenului. Au intervenit la fața locului Detașamentul Special de Salvatori, SMURD împreună cu echipajele Metrorex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri