Caută
Close this search box.

Mario Iorgulescu ar putea scăpa de condamnarea pentru omor, după ce a fost admis recursul în casaţie

Mario Iorgulescu ar putea scăpa de condamnarea la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru omor. Judecătorii de la Înalta Curte au admis recursul în casaţie împotriva sentinţei din octombrie 2023.

Avocaţii au cerut rejudecarea pentru ucidere din culpă. Magistraţii au respins însă cererea de suspendare a pedepsei cu închisoarea, formulată de apărătorii lui Mario Iorgulescu.

Fiul fostului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal ar trebui să fie închis pentru aproape 14 ani, după cum au decis magistraţii, în urma accidentului pe care l-a provocat în 2019, după ce s-a urcat la volan băut şi drogat.

Noul termen de judecată este fixat pe 28 martie.

Mario Iorgulescu se află în continuare în Italia.

Alina Gorghiu: A fost emis un nou mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat, luni, că pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis un nou mandat european de arestare de către Tribunalul Bucureşti, urmând ca instanţele din Italia să analizeze solicitarea statului român pentru aducerea acestuia în ţară.

The post Mario Iorgulescu ar putea scăpa de condamnarea pentru omor, după ce a fost admis recursul în casaţie appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri