Caută
Close this search box.

METEO. Weekend cu vreme frumoasă în majoritatea regiunilor

Vineri, vremea se ameliorează în majoritatea regiunilor însă este posibil să picure trecător în nord-vest, iar în rest ne putem bucura de soare. Vântul va adia ușor iar temperaturile vor fi normale pentru această perioadă. Maximele se vor încadra între 9 și 17 grade.

În Capitală vom avea o zi plăcuta și însorită, fără prea mulți nori pe cer iar mercurul din termometre va urca până la 12 grade.

La munte se mai încălzește puțin, dar norii rămân în peisaj și va ploua trecător din loc în loc. Vântul va sufla ușor.

Vremea în weekend

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi în majoritatea regiunilor. În schimb, în nord, vest, centru cât și la munte nu este exclus să vina 2-3 stropi de ploaie. Vântul se va intensifica la altitudini mari cât și în vest, iar maximele vor fi cuprinse între 11 și 19 grade.

Duminică vom avea tot vreme bună, dar schimbătoare, se vor aduna norii prin vestul, nordul, centrul țării cât și la munte, unde vor fi ploi însă când vine vorba de temperaturi stăm din ce în ce mai bine. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 20 de grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică, cât și în nord-vest vremea se va menține caldă, iar precipitații vor fi doar pe arii restrânse, în schimb vântul va sufla cu putere.

În Peninsula Scandinavă vremea se va menține în continuare schimbătoare, cu precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, iar temperaturile vor marca o scădere.

În partea de sud și de sud-est a continentului temperaturile vor marca o creștere ușoară, atmosfera va fi însorită, dar prin unele zone vor fi precipitații.

The post METEO. Weekend cu vreme frumoasă în majoritatea regiunilor appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri