Caută
Close this search box.

PSD și PNL le-au propus Gabrielei Firea și lui Sebastian Burduja să fie șefi de campanie pentru Cătălin Cîrstoiu

Liderii PSD și PNL le-au propus marți Gabrielei Firea și lui Sebastian Burduja să fie șefi de campanie pentru Cătălin Cîrstoiu și pentru ceilalți candidați comuni ai celor două partide, au declarat surse politice.

Luni seară, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul comun al coaliției PSD-PNL la Primăria București, deși atât Gabriela Firea, cât și Sebastian Burduja au vrut să candideze la primăria Capitalei.

Liderii celor două partide au mai decis că PSD ar urma să dea candidați pentru sectoarele 1 și 5, în timp ce PNL va da candidat la sectorul 2. La sectoarele 3 (Robert Negoiță), 4 (Daniel Băluță) și 6 (Ciprian Ciucu) coaliția îi susține pe actualii primari în funcție.

Cristian Popescu Piedone și-a anunțat deja candidatura din partea PUSL, partidul fondat de mogulul Dan Voiculescu, în timp ce actualul primar independent Nicușor Dan e susținut de USR, PMP și Forța Dreptei.

Gabriela Firea, președintele PSD București, l-a acuzat joia trecută pe Marcel Ciolacu, președintele partidului, că ”nu a luptat suficient” pentru a o impune drept candidat la Primăria București. ”Nu cred că a luptat suficient pentru candidatura mea. Nu cunosc motivul. Pot doar bănui”, a spus ea într-un interviu pentru bugetul.ro când a fost întrebată dacă Ciolacu a luptat suficient pentru ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri