Caută
Close this search box.

Simona Halep are antrenor: spaniolul Carlos Martinez

Simona Halep are antrenor: spaniolul Carlos Martinez

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a confirmat că va lucra cu spaniolul Carlos Martinez, pe care îl aprecizază mult și care a lucrat cu jucătoare care ei i-au plăcut foarte mult, numind-o pe Svetlana Kuznetsova printre ele.

Simona Halep a spus, într-un interviu pentru Digisport, că a vorbit cu Carlos Martinez, cu care va avea o perioadă de pregătire și de cunoaștere după Miami, când se va întoarce în Europa. „Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult, a spus Halep.

Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a adăugat ea, conform TVRInfo.

Cine este Carlos Martinez și ce performanțe au avut elevele sale

Carlos Martinez are 49 de ani și a fost patru ani antrenorul rusoaicei Daria Kasatkina, timp în care sportiva a câștigat 4 dintre cele 6 titluri ale sale. A antrenat-o și pe tânăra daneză Clara Tauson.

Însă colaborarea cea mai fructuoasă a avut-o cu Svetlana Kuznetsova, tot din Federația Rusă, cu care a căștigat trei titluri, dar mai importante sunt rezultatele de după revenirea rusoaicei în clasament: finale la Madrid, Miami, Indian Wells și Cincinnati și calificarea la finalele WTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri