Caută
Close this search box.

Incredibil. Se încearcă izolarea lui Rareș Bogdan în PNL

rareş bogdan

Chiar dacă au câștigat alegerile europarlamentare cu Rareș Bogdan în mod evident ca vârf de lance, liderul PNL, Ludovic Orban, ar fi decis să îl izoleze pe fostul jurnalist din cauza disensiunilor care au avut loc între conducerea liberalilor și noua personalitate a partidului. Totul se pare că a pornit de la cerințele – firești – pe care Rareș Bogdan le-a avut, în momentul în care i s-a propus să preia filiala București.

Astfel, după demisia lui Cristian Bușoi de la PNL București, funcția i-a fost propusă lui Rareș Bogdan. Europarlamentarul a susținut însă că va prelua această poziție doar dacă i se vor îndeplini cîteva cerințele, printre care s-ar fi numărat și propriile sale numiri pentru funcțiile de vicepreședinți și secretar general.

„Condițiile mele sunt extrem de dure și nu știu dacă vor conveni: Opoziție totală la PSD. PSD guvernează prost capitala, deci nu voi accepta niciun fel de înțelegere de niciun fel. Nu voi vota nicio inițiativă a primarilor PSD. Dacă ei sunt pregătiți să intre în opoziție radicală cu PSD, atunci voi accepta condiția. Dacă vor accepta și cererile mele care sunt nu sunt de negociat, adică cei șase președinți de sectoare vor fi aleși de mine, nu de altcineva și vor fi validați”, a declarat în urmă cu două săptămâni Rareș Bogdan.

„Orban a văzut cum se mişcă Rareş Bogdan, faptul că a început să promită unele funcţii, deşi nu le poate da. Practic, Bogdan îşi face o bază de oameni, mai ales din zona celor cu un mesaj radical anti-PSD. Prin urmare, Rareş Bogdan va fi lăsat mai pe margine, pentru că şi-a luat nasul la purtare“, a spus un membru din conducerea PNL pentru „Adevărul”, cu privire la situația apărută între Rareș Bogdan și președintele liberalilor.

Totodată, Rareș Bogdan se pare că ar fi admis – din nou în mod firesc – că există o anumită disensiune între el și liderii partidului, în momentul în care nu a fost invitat la Palatul Cotroceni când s-a semnat pactul pentru Justiție, alături de președintele Iohannis: „Nu ştiu dacă mă place sau nu, cred că mă place, dar a considerat că trebuie să fie altcineva. Eu am fost bun în campanie. Asta e, nu contează. Mergem înainte“,  a declarant europarlamentarul, în urmă cu câteva zile, la România Tv.

Un răspuns

  1. Orban, alias Gigi Mandolină, nu putea sa faca altfel, deoarece are exemple celebre, in Antonescu , poponautul liberal care s-a carat cu „amanta” Mănescu la Bxls si acolo va muri, în „Marele Dragneea” sau în „Foto-modelul de Apaca”, Călin. A procedat după canevasul ăstora si l-a lăsat pe RB să-i aducă victoria enormă si nesperată la europarlamentare, iar după încearcă sa-l treacă in eșalonul cinci, de unde nu va mai putea face cava.
    întrebarea care rămâne este: a fost RB atat de naiv si acrezut ca va avea zile de trait in PNL cu „un cârmaci” ca Orban și cu secund Buldogul (pe care da aceea l-a trimis si cu el la Bxls, ca să-l țină-n lesă)? Dacă nu și-a pregătit din timp contralovitură (fiind o operațiune de nivel strategic), acum va fi „pus in cutie si așezat pe raft, până va mai trebui vreodată”, dacă va mai trebui, că sunt mulți cu „gușa” goală in media si dornici, nevoie mare să bage un striptis politic nepartinic (adică un non-sens). Vom vedea deznodamantul care se află la Cotroceni, „Gigi Madolină fiind doar „interpretul” refrenului liberal de se va canta. Dar fara palmares, e cam greu sa atragi publicul, asa că finalul e cam previzibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri