Caută
Close this search box.

EXCLUSIV Afirmațiile profesorului Mircea Beuran au fost confirmate sută la sută de „anchetatorii” din Ministerul Sănătății – surse

mircea beuran

Afirmațiile profesorului Mircea Beuran au fost confirmate sută la sută de reprezentanții Ministerului Sănătății care anchetează circumstanțele producerii accidentului medical de la Spitalul de Urgență Floreasca, au declarat pentru MagnaNews persoane implicate în anchetă.

Camerele de luat vederi au confirmat că Beuran nu se afla în sala de operație, dar și faptul că a ajuns în spital după mai mult mult de o jumătate de ora de la momentul petrecerii tragediei din sala de operație.

Aceleași surse spun că pacienta arsă și care, ulterior, a decedat ar fi ruda profesorului Ioan Lascăr, medic în același spital.

„Am refăcut filmul întregului incident nefericit, am analizat aparatele, sala de operatie și substanțele folosite. Corpul de control a luat declarații de la personalul implicat, dar s-a deschis și o ancheta penală, ceea ce ne împiedică să oferim detalii. Vom da concluziile, săptămâna viitoare”, a declarat, luni, Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Corpul de control are primele concluzii după verificările de la Spitalul Floreasca: ”o cascadă de nereguli deosebit de grave”, potrivit declarațiilor lui Victor Costache, ministrul Sănătății.

O pacientă a fost arsă pe masa de operații la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce un chirurg din secția profesorului Mircea Beuran ar fi greșit substanțele de dezinfecție, iar la contactul cu electrocauterul, pielea femeii a luat foc.

Femeia, în vârstă de 66 de ani, a murit duminică seara, 29 decembrie 2019. Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a preluat dosarul pacientei care a murit duminică seară după ce a luat foc pe masa de operație la Spitalul Floreasca. Anchetatorii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri