Caută
Close this search box.

Brad metalic de 100.000 de euro, cumpărat de Primăria Târgu Jiu

Un brad pe structură metalică, aproape 106.800 de euro, a fost cumpărat de Primăria din Târgu Jiu, care susţine că va fi folosit pentru următorii 12 ani.

„Bradul ornamental care a fost achiziţionat în anul 2008 era depăşit atât fizic, cât şi moral. Dar şi pentru că prezenta anumite riscuri care puteau să pună în pericol siguranţa cetăţenilor, Primăria Târgu Jiu a achiziţionat, anul trecut, un nou ansamblu ornamental.”, spune Loredana Covei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Bradul de Crăciun vechi, tot metalic, a fost casat din cauza uzurii după numai 8 ani. Banii investiţi ar fi fost de ajuns pentru cumpărarea câte unui brad natural în următorii 18 ani.

„Bradul are o înălţime de 22 de metri. Este construit pe o structură metalică şi are peste 8.000 de leduri. Primăria Târgu Jiu l-a achiziţionat cu 89.000 de euro, preţ fără TVA”, potrivit digi24.ro.

În comparaţie, la Sibiu a fost adus un brad natural, tot de 22 de metri, pentru Târgul de Crăciun. Primăria a plătit doar 6.000 de euro, bani în care este inclus şi transportul din Braşov.

Locanicii din Târgu Jiu sperau că, după opt ani în care au avut un alt brad metalic, anul acesta să fie instalat în centrul oraşului unul natural. Oamenii se plâng şi că suma cheltuită de primărie este uriaşă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri