Caută
Close this search box.

Iohannis: Felicit părinții care și-au dus copiii în Piața Victoriei!

 

Democrația trebuie păstrată vie, a declarat marți președintele Klaus Iohannis, în plenul Parlamentului, felicitându-i pe părinții care și-au dus copiii în Piața Victoriei cu ocazia protestelor.

„Democrația nu este niciodată de la sine înțeleasă și pentru multă democrație este nevoie de multă educație și îi felicit pe părinții care și-au dus copiii în Piața Victoriei pentru o lecție autentică de democrație”, a spus Iohannis.

Menţionăm că există o lege care interzice prezenţa la mitinguri, pentru ca minorii să nu fie folosiţi în manipularea emoţională.

Preşedintele a subliniat că democrația trebuie păstrată vie.

„Să păstrăm democrația vie și țara curată, la propriu și la figurat, pentru generațiile care vin după noi, pentru viitorul României”, a adăugat șeful statului.

“Dacă PSD nu rezolvă urgent criza, voi convoca consultări pentru a vedea soluțiile”

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că, dacă PSD nu rezolvă „urgent” criza, va convoca, la Palatul Cotroceni, consultări, pentru a vedea care sunt soluțiile posibile.

„Nu vă bateți joc de România, suntem într-o situație macroeconomică foarte bună. Nu puneți România în dificultate, păstrați trendul ascendent, creșterea economică. Sunt așteptări mari de la partenerii noștri internaționali. România e o țară stabilă, puternică în regiune. Am luptat, legiferat și guvernat timp de mulți ani în așa fel încât România să devină parte puternică din NATO, UE. Lumea are mari așteptări de la noi, să nu-i dezamăgim. Dacă PSD, care a creat această criză, nu o rezolvă urgent, voi convoca consultări la Palatul Cotroceni pentru a vedea care sunt soluțiile posibile”, a spus Iohannis, în plenul Parlamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri