Şapte curse, două Tarom şi cinci Blue Air, înregistrează întârzieri miercuri pe aeroportul Henri Coandă, potrivit informaţiilor afişate pe site-ul aeroportului, dar nici una nu este anulată, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

”Nici o cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare de până la o oră, determinate de degivrarea aeronavelor”, potrivit companiei.

CNAB a precizat că pistele, platformele şi căile de rulare ale aeronavelor sunt deschise şi operaţionale.

Cursa Tarom cu cea mai mare întârziere ar fi trebuit să decoleze de pe Henri Coandă la ora 8.00, cu destinaţia Iaşi. A doua cursă Tarom, care vine dinspre Chişinău, ar trebui să aterizeze pe Henri Coandă la ora 10:45, dar ora estimată de sosire este 11.04.

O cursă Blue Air trebuia să decoleze la ora 8.55 cu destinaţia Bruxelles, alta la ora 9.00 cu destinaţia Londra, iar alta la 9.05 cu destinaţia Stuttgart.

A patra cursă Blue Air cu întârziere ar fi trebuit să plece de pe Henri Coandă la ora 9.05 către Beauvais (Franţa), iar a cincea, la aceeaşi oră, spre Torino.

FOTO: sursazilei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =