Caută
Close this search box.

PMP se retrage de la audierile pentru învestitură. Băsescu: Guvernul Tudose este șoc și groază

traian băsescu

Parlamentarii PMP se retrag de la audierile din comisii ale miniștrilor și nu vor participa nici la ședința Parlamentului de învestire a Cabinetului Tudose, un guvern „care produce șoc și groază”, a anunțat președintele PMP Traian Băsescu.

„M-am consultat cu colegii din grupurile parlamentare de la Cameră și de la Senat și concluzia a fost că cea mai bună soluție este să ne retragem de la audieri și să nu participăm nici la ședința comună de investire a Guvernului. Motivele sunt următoarele: este un Guvern profund incompetent. Numai dacă ne referim la Cultură este fostul șef de la Cancan, ca prim viceprim-ministru este omul care mergea la vânătoare cu Omar Hayssam, la IMM-uri avem unul căruia i se spune pițiponcul. E un Guvern care produce șoc și groază și se vede că nu-i de aici, nu-i din filmul unei guvernări”, a afirmat Traian Băsescu, la Parlament.

Băsescu a mai spus că audierile din comisii sunt „o mascaradă”.

„Nu vrem să girăm acest Guvern instalat de Iohannis, Dragnea și Tăriceanu nici măcar prin prezența noastră la activitățile care se vor desfășura astăzi, adică audieri în comisii (…) și votul de investitură. Cei care au nășit acest guvern, adică domnul președinte Iohannis, domnul Dragnea și domnul Tăriceanu trebuie să poarte integral responsabilitatea a ceea ce va urma”, a susținut Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri