Caută
Close this search box.

Engelbert Huperdinck își amână concertul de la Sala Palatului

Trubadurul Engelbert Humperdinck își amână spectacolul din 13 Iunie de la Sala Palatului din București. Spectacolul a fost reprogramat pentru luna noiembrie, în data de 21, ora 20:00.

Pâăa atunci, alte multe spectacole vor fi în bătrâna Sala Palatului, inclusiv Festivalul Enescu – ediția 2017. Se promisese pentru aceste evenimente o noua sala de spectacole, cu o acustica adecvata, cu  mai multe  scaune si locuri de parcare in apropiere. Din pacate, de 27 de ani incoace, Sala Palatului nu numai ca gazduieste evenimente de tot felul (concerte, congrese, generatii de absolventi care isi depun un ultim omagiu, juramant, bucurie de finalitate de studii, alte evenimnete private) dar nu a fost renovata sau imbunatatita sub nici un fel.

Revenind la protagonistul zilei, cei care ii cunosc muzica din tineretile lor,  de la parinti sau de pe vechile placi de vinil, Engelbert Huperdinck are anul acesta un tur de concerte pentru cel deal 50-lea an de viata, de ani  de dragoste pentru muzica, pentru sensibilitate, pentru suflet si minte.

 

 

Un răspuns

  1. Mi-am pierdut timpul inutil, mi-am amanat o multime de lucruri importante …ca sa ajung in fata Salii Palatului si sa gasesc un anunt amarat, in care se anunta amanarea. Nu stiu a cui este nesimtirea…ori a cantaretului care probabil ne-a considerat prea mici si neinsemnati ca sa se mai deplaseze pana aici, tocmai acum cand serbeaza 50 de ani de cariera…ori a celor care trebuiau sa anunte din timp aceasta schimbare.
    Interesant daca urmatorul concert, in Haifa-Israel, pe 17 iunie va fi si el amanat. Am convingerea ca nu… ma rog, asta e. Romania e un targ mic si neinsemnat se pare.
    Vreau banii inapoi. Punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri