Caută
Close this search box.

Sorin Grindeanu: Dragnea să demisioneze până luni. PSD-ul nu e în proprietatea lui Dragnea

„După ce Dragnea demisionează, demisionez si eu. (…) Am vobit cu președintele Iohannis”, a declarat premierul Sorin Grindeanu, fără să detalieze subiectul. „Sunt membru de partid de 20 de ani și voi rămâne membru PSD indiferent de ce spune Liviu Dragnea. Voi ramane PSD-ist indiferent câte CEX-uri de excluderea mea va organiza domnul fost PDL-ist Dragnea”, este declarația, cu caracter de somație a lui Grindeanu.

Sorin Grindeanu, în cadrul unei conferințe de presă, a răspuns acuzațiilor lansate de Liviu Dragnea, liderul PSD, care a afirmat că Palatul Victoria a fost confiscat de o grupare ilegitimă. Sorin Grindeanu declară că responsabilitatea guvernării îi revine în totalitate lui Liviu Dragnea, care a făcut guvernul după bunul său plac, iar conducerea guvernului s-a făcut după indicațiile lui Dragnea. Toți miniștii au fost la lucru joi, a afirmat Grindeanu. „Liviu Dragnea să-și asume acest eșec și să-și dea demisia”, este somația lui Grindeanu. „Eu le ceream una miniștrilor, ei reactionau după planșa de la TV”, își justifiă Grindeanu greșelile Guvernului.

„Nimeni nu are PSD pe cartea funciară. Nici măcar domnul Liviu Dragnea”, declară prim-ministrul.

„Liviu Dragnea înceracă cu disperare să mă asocieze cu serviciile secrete sau cu președintele României. Nu eu am fost la tenis cu reprezentanții acestor servicii, așa că se să gândească mai bine domnul Dragnea. Aș putea să am reacții mult mai puternice pe această temă”, a declarat Sorin Grindeanu, premierul României.

https://www.facebook.com/guv.ro/

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri