Soluţia de achitare dispusă de Judecătoria Sectorului 1, în primă instanţă, în dosarul în care Viorel Hrebenciuc a fost acuzat de mărturie mincinoasă, a rămas definitivă ca urmare a deciziei procurorilor de a nu mai declara apel împotriva sentinţei de achitare, anunţă avocaţii fostului deputat.

„Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a respins acuzaţiile formulate şi a dispus achitarea domnului Viorel Hrebenciuc, în dosarul penal nr. 25044/299/2016, în care acesta a fost acuzat de către procurori de comiterea infracţiunii de mărturie mincinoasă. Soluţia de achitare dispusă de Judecătoria Sectorului 1, în primă instanţă, a rămas definitivă ca urmare a deciziei procurorilor de a nu mai declara apel împotriva sentinţei de achitare”, se arată într-un comunicat de presă al Societăţii Civile Profesionale de Avocaţi Plopeanu & Ionescu, remis miercuri, potrivit Mediafax.

Pe 10 aprilie, Viorel Hrebenciuc a fost achitat în primă instanţă, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă, în urma declaraţiilor din dosarul în care Ioan Niculae şi Gheorghe Bunea Stancu au fost condamnaţi definitiv pentru finanţarea ilegală a campaniei pentru alegerile prezidenţiale din anul 2009.

Sursa foto: News.ro

148 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here