Caută
Close this search box.

!MPRO duce teatrul de improvizaţie în trei cartiere bucureştene

Festivalul Național de Improvizație- !MPRO- desfășurat în perioada 7-11 septembrie la Muzeul Național al Țăranului Român – Studioul Horia Bernea- și-a încheiat cu succes cea de-a V-a ediție.

În cele cinci zile de Festival au fost spuse şi trăite zeci de poveşti cu sute de personaje, create pe loc cu ajutorul a peste 1.000 de spectatori, şi au fost generate noi abordări în teatrul de improvizaţie.

Spectatorii au avut parte atât de divertisment cât şi de poveşti memorabile, emoţii puternice şi personaje cu care să se  poată identifica, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

În perioada următoare, cu ajutorul unor grupuri de iniţiativă locală, !MPRO duce teatrul de improvizaţie în trei cartiere bucureştene, astfel: sâmbătă, 16 septembrie, începând cu ora 17:00, la Centrul Comunitar Tei (Parcul Circului) şi de la ora 18:00 la Grădina comunitară Grădinescu (bd. Bucureştii Noi nr. 50B), iar duminică, 17 septembrie, de la ora 19:00 la Make a Point Pantelimon (str. Morarilor nr. 1).

Mai multe detalii pe www.improfest.ro şi pe www.facebook.com/improfest.ro

Foto: Facebook Improfest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri