Caută
Close this search box.

Fără rezerve și secrete, despre iubitul Simonei Halep, piteșteanul Radu Marian Barbu

Pentru că Simona Halep este și ea un om absolut normal – ba chiar un om cu mult suflet, pe care îl pune în toate -, așadar, înainte de a fi, oficial, jucătoarea nr.1 a Lumii (din 9 octombrie anul acesta), este absolut firesc ca ea să își împartă timpul liber, acum, în pauza competițională, cu un prieten foarte apropiat (sau iubit, cum le place multora sa spună). Ei bine, acest iubit e un tânăr înalt și chipeș, modest și lipsit de dorința de a epata, pe numele său Radu Marian Barbu, un piteștean de 34 de ani, împliniți pe 16 octombrie.

Cum Simona este tot Balanță, născută pe 27 septembrie, dar cu 8 ani mai târziu decât Radu, cei doi și-au sărbătorit zilele de naștere în feerica Italie, acolo unde s-au retras  într-o mică vacanță, fără a rămâne însă departe de ochii vigilenți ai presei din întreaga lume.

Radu Marian Barbu a fost și el – nu se putea altfel – un bun jucător de tenis, dar cu rezultate care, oricum, nu pot fi comparate cu cele ale Simonei.

Cea mai bună poziție ocupată de iubitul Simonei în clasamentul mondial ATP a fost 1.151, pe 16 august 2004. Sumele câștigate din tenis au fost și ele relativ modeste, doar 3.217 dolari. În studenție Barbu  a jucat la Texas Christian University cu Andrei Mlendea, nimeni altul decât actualul antrenor al lui Marius Copil – cel mai bine clasat jucător al României, locul 77 ATP). Mai apoi Radu a jucat dublu cu Adrian Ungur, unul din cei mai buni prieteni ai săi, fost nr. 94 mondial, actualmente nr. 432 mondial ATP.

În 2017, Radu Barbu, antrenor la Comesad Pitești, a fost directorul turneului cu același nume, Comesad BCR Open, disputat, desigur, tot la Pitești , cu participarea lui Adrian Ungur și Florin Mergea. Barbu lucrează mult cu copiii din Argeș (în foto, alături de ei) și nu numai, îndrumându-le primii pași în ”sportul alb”. (Foto Libertatea)

Un răspuns

  1. S-a AFLAT. Cine e IUBITUL Simonei Halep. IMAGINI din vacanța de vis din Italia!____––____Portul Delfinilor, intr-adevar o locatie super pentru vacanta(daramite sa locuiesti acolo!), este una dintre cele 5 locatii italiene ale filmului „Contesa Desculta” ( dar si a altor filme), acolo au locuit mari personalitati din Europa, iar in Orlando, Fl., este construita o replica la scara naturala, a golfului respectiv…iar pentru Simona, ii uram sa fie si in mariaj, cum este in tenis…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri