Convenția Națională pentru Monarhie Constituțională consideră că afirmaţiile lui Andrew Popper, potrivit cărora Principele Nicolae nu are voie să locuiască în România, sunt false şi defăimătoare.

Mai mult, Popper (şeful Casei Majestăţii Sale Regelui Mihai) i le atribuie Regelui Mihai,  distorsionând profund „personalitatea Regelui Mihai, atribuindu-i opinii și reacții pe care Majestatea Sa, prin întreaga sa viață, explicit sau implicit, le-a sancționat”.

FOTO: facebook

„Convenția Națională pentru Monarhie Constituțională a luat act cu surprindere de afirmațiile domnului Andrew Popper la TVR1 în seara zilei de 15 noiembrie, despre așa-numita interdicție de a locui în România a Principelui Nicolae, atribuită M.S. Regelui Mihai I.

Convenția Națională pentru Monarhie Constituțională consideră aceste informații neavenite, întrucât sunt false și defăimătoare prin plasarea în contradictoriu cu dreptul la libera circulație al oricărui cetățean în Europa, sub protecția Convenției Europene a Drepturilor Omului, și pretutindeni în lume.

Este imposibil de crezut că M.S. Regele Mihai I, pe care noi l-am văzut în împrejurarile în care guvernările anilor 1990 l-au împiedicat să intre în România, întorcându-l din drum în ajunul Crăciunului 1990 și în ziua de 7 octombrie 1994, i-ar putea interzice nepotului său să vină în țara din care bunicul său a fost alungat, de regimul sovieto-cominternist, cu 70 de ani în urmă.

Din contră, foarte mulți dintre noi știm direct de la Majestatea Sa că și-a dorit, încă din momentul prezentării micului Principe, în fața marii adunări din balconul Hotelului Continental în aprilie 1992, ca viitor al monarhiei române, ca Nicolae să trăiască în țară. Din păcate nu a putut trece peste hotărârea părinților săi.

Afirmațiile domnului Andrew Popper distorsionează profund personalitatea Regelui Mihai, atribuindu-i opinii și reacții pe care Majestatea Sa, prin întreaga sa viață, explicit sau implicit, le-a sancționat”, se precizează în comunicatul Convenției Naționale pentru Monarhie Constituțională.

340 Vizualizări

2 COMENTARII

  1. stire ce cacat.scoasa tot de un cacat,bai tampitule cine pizda mati te plateste sa-ti bati joc de oameni?

  2. Nu pot sa cred CA majestatea sa Regele Mihai ar fi conceput asemenea tiranie EL care a suferit atat de mult Egzilar si indepartat miseleste de comunisti DACA a facuto ,Atunci dragi Romani Regele Mihai a fost un comunist si a aranjat EGZILUL cei care il pun in asemenea situatii vor raspunde in decredibilizarea memorie Regelui nostru ATENTIE Printi Printese nu va jucati cu memoria Regelui ASA il veti scoate din memoria Romanilor si implicit din Istoria ,cunoscuta in intreaga lume ,NU va jucati cu FOCUL pentyru AVERE Regele va lasat destul daca sunteti HIENE lacome veti pierde or ce urma de credibilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here