Caută
Close this search box.

Pilele PSD în acțiune. TAROM își batjocorește pasagerii cu un nou șef, fost vânzător de mașini

Pilele PSD încep să își arate rezultatele în ”management”. După ce pleiada dezolantă de minștri ai Transporturilor au ”reușit” mutarea de ”geniu” de a numi un fost director în cadrul reţelei de dealeri BMW Automobile Bavaria, Werner Wolff (foto), ca șef al TAROM, adică al cincilea director general în acest an, ei bine, minunea a dat ”roade”.

Ca ”pregătire în domeniul aviatic”, Wolff a ocupat, din 2012 până în prezent, funcţia de director general al Banat Group, dealer în cadrul reţelei BMW Automobile Bavaria.

După cum se știe, scene de coșmar au avut loc la Amsterdam,unde un avion TAROM a fost blocat sâmbătă să plece la București, iar pasagerii au fst abandonați fără nicio jenă – și fără niciun fel de comunicare cu reprezentanții TAROM – pe terminalele și în zona de bagaje a aeroportului.

Mai apoi, pentru ca batjocura să fie totală, 6 dintre pasageri au fost uitați la aeroportul hotelului, iar aeronava trimisă duminică dimineața – ca și cum pasagerii își puteau permite să stea o zi în plus în Olanda, fără nicio problemă – a uitat să ăi mai aducă acasă.

Vânzătorul de automobile Wolff, devenit, prin miracol PSD, director general TAROM, i-a sunat formal să vadă ce e cu ei și să caute ”rute alternative”. Evident, nu a uitat să îl demită pe Acarul Păun, pentru că trebuia să existe un vinovat, adică pe reprezentatul TAROM de la Amsterdam. Dar el , directorul companiei, ce a făcut când au fost probleme încă de la plecarea de sâmbătă din București ? Ce a făcut  când au rămas oamenii uitați pe la Amsterdam, ore întregi, în zona de bagaje ? Pe el însuși de ce nu se demite ? (foto : adevărul.ro)

Iată și – fără alte comentarii – Comunicatul TAROM:

“Directorul general, Werner Wilhelm Wolff, a discutat cu cei 6 pasageri ai zborului ROT364 care au rămas la Amsterdam, asigurându-i că TAROM caută rute alternative pentru a-i transporta cât mai repede posibil către Bucureşti. De asemenea, directorul companiei a precizat că TAROM va respecta cu stricteţe legislaţia şi va acorda compensaţiile prevăzute de prevederile internaţionale”, se arată în comunicat.

În document se precizează că urmare a situaţiei generate de anularea intempestivă a zborului ROT 364 Amsterdam – Bucureşti, din data de 2 decembrie 2017, directorul general al TAROM, Werner Wilhelm Wolff a dispus, în cursul nopţii, formarea unei celule de criză la nivelul companiei, pentru rezolvarea operativă a acestei situaţii.

“Constatând deficienţe majore în comunicarea cu reprezentantul TAROM Amsterdam, directorul general a dispus revocarea acestuia din funcţie. Directorul general a mai dispus constituirea unei comisii care să cerceteze aspectele tehnice şi operaţionale care au generat anularea intempestivă a zborului în cauză. Compania TAROM prezintă scuze tuturor pasagerilor zborului ROT 364 Amsterdam – Bucureşti”, se menţionează în comunicat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri