Caută
Close this search box.

Marian Oprişan Toată lumea să candideze la ce funcţie doreşte

Marian Oprişan

Partidul Social Democrat este un partid absolut democratic, a declarat liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan. EL spune că de aceea este logic ca toată lumea să candideze la congresul partidului la orice funcţie doreşte.

Marian Oprişan, apel către PSD, ONG şi politicieni pentru un proiect de ţară

„PSD e un partid absolut democratic, este singurul partid capabil să guverneze România în beneficiul românilor şi pentru români. Pentru faptul că suntem un partid democratic este logic ca toată lumea să candideze la congresul partidului la orice funcţie doreşte”, a spus Oprişan, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, conform Agerpres.

Marian Oprişan: PSD, un organism viu

Întrebat cum vede faptul că până joi în partid erau mulţi nemulţumiţi de felul cum sunt organizate alegerile, iar vineri nu a mai comentat nimeni aceste lucruri, Oprişan a precizat că PSD „este un organism viu în care oamenii vorbesc”.

Dumneavoastră nu înţelegeţi cum funcţionează PSD. PSD e un organism viu, în care oamenii vorbesc, în care oamenii discută. Iar la final aceste discuţii duc la soluţii pentru guvernarea ţării, pentru funcţionarea partidului.

Soluţii bune ca românii să o ducă mai bine şi în condiţiile astea vreau să vă spun că la final noi vorbim pe o singură voce. Suntem o echipă unită, avem pe preşedintele partidului nostru, pe domnul Dragnea. Şi mergem în continuare să arătăm românilor că le putem face o viaţă mai bună. (…)

Important este ca împreună să reuşim ca prin guvernarea PSD să reuşim să schimbăm din temelii România în aşa fel încât să nu se mai întoarcă niciodată nici la dictatură, nici la stat poliţienesc, nici la un stat care nu îşi respectă cetăţenii.

, a arătat el. Marian Oprişan candidează la Congresul extraordinar de sâmbătă pentru o funcţie de vicepreşedinte al PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri