Ionuţ Moşteanu, deputatul USR, susţine că fotografia postată de Liviu Dragnea, liderul PSD, pe pagina sa de Facebook, în care apare chitanţa care dovedeşte că a achitat rovinieta, apare şi seria de şasiu a maşinii cu care circula.

Atunci când venea din minivacanţe de 1 Mai, Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj în care a spus că își plătește taxele. Apoi, a pornit chiar o discuție cu alți utilizatori. În două comentarii, Dragnea postează bonul rovinietei, respectiv screenshot cu mesajul primit pentru plata taxei de pod de la Fetești.

Automobilul ar fi un BMW de peste 100.000 de euro, care însă nu apare în declaraţia de avere a liderului PSD. Aşa că întrebare care se pune este: cine-i proprietarul acestui BMW de lux?

„M-am uitat că domnul Dragnea a fost foarte activ pe Facebook aseară (marţi). Avea timp, s-a tot blocat traficul şi a pus o poză cu chitanţa (prin care a plătit rovinieta ) în care se vedea şi seria de şasiu. La o simplă verificare pe internet am văzut că seria de şasiu corespunde unei maşini BMW Seria 7 de ultimă generaţie, un BMW foarte nou, de peste 100.000 euro. Mă bucur pentru dânsul că are prieteni aşa de buni care, iată, îi dau o astfel de maşină să se ducă la mare de 1 Mai pentru că nu este maşina dânsului, nu este în declaraţia de avere sau poate şi-a cumpărat-o şi o să o vedem în declaraţia de avere din iunie”, a spus Ionuţ Moşteanu, conform Digi24.

Potrivit declaraţiei sale de avere, Dragnea deţine un autoturism BMW X5 şi un autoturism Skoda Superb.

Potrivit site-ului autodna.ro, seria șasiului Wba7c61070G581136 care apare pe chitanță postatî de dragnea aparține într-adevăr unui autoturism BMW seria 7.

Liviu Dragnea, liderul PSD şi preşeditele Camerei Deputaţilor, și-a petrecut minivacanța de 1 Mai pe litoral, împreună cu iubita sa, Irina Tănase. În drumul de întoarcere în București, Dragnea a scris pe Facebook că le mulțumește polițiștilor pentru condițiile bune de trafic, postarea sa stârnind un val de comentarii.

34 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 8 =