Caută
Close this search box.

 VIDEO Dragoş Bucur: Să ieşim la proteste, să nu ajungem iar ca în comunism

Dragoş Bucur a făcut apel la români să iasă în stradă, după ce liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat că nu va demisiona din nici o funcţie în urma condamnării şi că va zdrobi statul paralel:

FOTO: Cap Limpede

„Trebuie să luăm atitudine acum, altfel peste 10 ani ne vom întreba cum am ajuns acolo. #rezist“, a scris actorul pe contul său de Facebook.

Dragoş Bucur a comparat regimul  comunist al lui Ceauşescu cu perioada Liviu Dragnea:

„Îmi amintesc că imediat după Revoluţie şi poate chiar puţin înainte – eram mic, aveam 13 ani –, mă întrebam foarte des cum de s-a ajuns acolo.

Cum a fost posibil ca un singur om sau, mai bine zis, o mână de oameni să ajungă să controleze o ţară întreagă şi cred că răspunsul este că oamenii nu au luat atitudine, oamenii nu au ajuns în acel punct încât să iasă toţi în stradă şi să spună «nu».

Ei bine, cred că ar fi bine pentru toţi să ieşim în stradă şi să nu ajungem din nou acolo.“

Un răspuns

  1. D-la actor eminent : daca matale nu stii iti spun eu,o data la patru ani se organizeaza alegeri parlamentare.Cu aceasta ocazie Poporul Roman merge la urne si voteaza candidatii.Iata raspunsul dorit de dvs care nu stiati cum o mana de oameni au ajuns la putere.Nu este o mana de oameni ci este cel mai mare si mai puternic partid din tara noastra.Mai mult matale ce ai vrea sa faci ? Sa instalezi iar anarhia in tara ? Adica adversarii politici sa fie anihilati cu justitia ? Asta iti doresti ?Daca vrei o alta atitudine du-te d-le si candideaza.daca esti ales inseamna ca poporul te-a vrut acolo.Si mai lasa-ma cu comunistii,ca eu n-am fost comunist si nici acum nu fac parte din nici un partid politic dar de multe ori par-ca-mi pare rau de acele vremuri cand era ordine si disciplina.Nu facea or ce descreerat ce-i trecea prin cap.Asa ca las-o matale mai moale ca nici matale n-ai rupt lantul cu talentul si nici lumea nu te prea cunoaste.Cum dracu de va adunati astia toti cu botul imblanit si vorbiti numai tampenii ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri