Caută
Close this search box.

Andra, detalii din intimitatea vieții de cuplu: „Într-o seară frumoasă, ne-am dat seama că ne leagă ceva mai mult”

Andra este o artistă extrem de îndrăgită și admirată de mii de fani din toată România. Atunci când nu prestează în fața publicului, vedeta este o mămică devotată și o soție model.

Andra îmbină cu brio viața profesională cu cea persoanală și este foarte discretă în ceea ce privește relația cu partenerul ei de viață. Cu toatea acestea, Andra nu s-a sfiit să ofere câteva amănunte picante din relația pe care o are cu tatăl copiilor săi.

„Ne-am sărutat prima oară la mare, într-o seară frumoasă, și atunci ne-am dat seama că ne mai leagă ceva în afara altor preocupări și gânduri comune: tandrețea, pasiunea. Am înțeles că suntem atât de potriviți unul pentru celălalt.”, a spus Andra, potrivit andraonline.ro, fâcând referire la începuturile relației sale cu soțul.

„Mă trezesc in fiecare dimineaţă cu David, un secret, Cătălin îl duce întotdeauna la grădiniţă, şi eu îl i-au. Un alt secret este că lui David îi place foarte mult cum gătesc eu şi tati. Orice gătim, chiar dacă nu are un gust bun, el zice că cel mai bun preparat e făcut de noi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri