Caută
Close this search box.

Cristian Bodea, fost senator, limbaj de mahala la adresa protestatarilor. Prostovani, hoţi şi alte jigniri

Fostul senator Cristian Bodea nu are limite pe facebook. Acesta a postat un mesaj în care îşi anunţa fanii ca va fi în direct la un post de televiziune. Profitând de această ocazie, demnitarul a scris cuvinte jignitoare la adresa protestatarilor din Piaţa Victoriei
Mesajul lui Bodea:
Cica intra in direct cu mine nush ce „muist” caruia i-a intrat un capac de grenada in picior, de a ajuns la spital.

Bre, prostovane, ati anuntat ca acest miting are ca scop rasturnarea Guvernului PSD. Prea putin imi pasa de soarta prostiilor care il populeaza, dar dupa lege ce vreti voi e lovitura de stat.
Asadar, v-ati dus la razboi pe fata si ati capatat bataie, ca in orice lupta. Si acum va crizati ca niste copii de 7 ani, carora nu li se face pe plac? Vreti victimizare, vreti simpatie? V-a batut sotul beat? V-a violat cineva in propria casa? Sau sunteti doar niste hoti kakaciosi, care ati luat bataie cu mana in seiful proprietarului?
Pai, ce soldatii dracului sunteti voi? Si pentru asta va plateste SRI, SIE sau Soros, sa va smiorcaiti in fata lumii ca vi s-a rupt muia aia mica-mica in fermoar?
Vai de voi! Viorica macar tace si inghite in sec…

2 răspunsuri

  1. Frustratul ex-senator Bodea sustine ca participantii la protest ar fi anuntat ca scopul mitingului ar fi rasturnarea guvernului PSD. Asta este fie o tentativa de manipulare pentru limbrici, fie ex-senatorul are Alzheimer, fie vrea sa fie bagat in seama de grangurii pesedisti, poate mai pupa in viitoar vreo farama de ciolan. Bai fostule, la finalul anchetei vei afla cat de legale au fost apucaturile jandarmeriei!
    PS: faza cu Alzheimer a fost la misto, Bodea nu are materie prima suficienta pentru afectiuni neurologice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri