Caută
Close this search box.

Simona Halep are hernie de disc

Simona Halep a dezvăluit, marți, că are hernie de disc, ceea ce ar putea pune în pericol participarea la Turneul Campioanelor 2018 (21-28 octombrie). Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook, după ce a fost supusă unui RMN.

„Am fost suspusă unui RMN și am aflat că am hernie de disc. Voi vorbi cu doctorii zilele următoare și sper să mă întorc în curând pe teren”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebok a Simonei Halep.

Sportiva le-a mulțumit fanilor săi pentru mesajele de sprijin.

Simona Halep a abandonat, duminică, în meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open. Ea s-a retras după primul set, pierdut cu 6-1, din cauza problemelor fizice.

În urmă cu o săptămână, românca a fost învinsă cu scorul de 6-0, 7-5 de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open, fază în care românca a fost acceptată direct. Simona Halep a acuzat dureri la spate şi la coapsa stângă, solicitând de mai multe ori ajutor medical. În ciuda acestor probleme, ea a ţinut să ducă întâlnirea până la capăt.

Hernia de disc este o afecțiune neurologică, care are loc atunci când unul dintre discurile coloanei vertebrale se deplaseaz, și care duce la apariția unor dureri de spate foarte intense.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri