Caută
Close this search box.

Tăriceanu spune că procurorul general minte de îngheaţă apele

tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îl acuză pe procurorul general Augustin Lazăr că a minţit în comunicatul de presă de vineri al Parchetului General, referitor la hotărârea de guvern pentru protocoale, ca să îşi salveze pielea.

„Constat că procurorul general este capabil de orice pentru a-şi scăpa pielea, chiar şi să mintă în spaţiul public. Comunicatul Parchetului General nu reprezintă altceva decât o interpretare proprie dată hotărârii de guvern din 2005.

HG 231 nu se referă la protocoale, ci la aplicarea strategiei naţionale anticorupţie. Strategia enunţa o serie de principii care aveau la bază respectarea statului de drept, a legilor în vigoare şi a drepturilor şi libertăţilor individuale.

Nicidecum HG 231 nu stabilea încheierea de protocoale secrete, precum cele încheiate între servicii şi instituţiile din justiţie în ultimii 10 ani sau precum cel semnat de Augustin Lazăr, cu SRI, în 2016”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Un răspuns

  1. A mai spus-o unul („Politica este arta posibilului”-Otto von Bismarck)! El de ce n-ar continua, fără a-si contrazice slugoiul uns la justiție. Prea târziu unii își dau seama/recunosc că scopul acestui atac furibund nu sunt legile si instituțiile justiție, ci SCOATEREA ROMÂNIE din UE, mai întâi (prin NEACORDAREA PREȘEDENȚIEI ROTATIVE) și ulterior și din NATO, după ce pozițiile din România vor fi lăsate în adormire, ele fără sprijin extern fiind fix zero.
    De secole, noi românii, fără sprijinul vestului, nu am fi făcut nici unirea principatelor și nici marea unire, rămânând poate cu buza umflată după ce poporul a plătit tributul de sânge (om fi avut ASTA în vedere pe 25 Octombrie – alaltăieri – sau o fi fost doar o activitate tip PCR, cu coroane, defilări cu torțe și câte un cocârț, așa cum s-a văzut din poza festivă cu „circașii zilei in domeniul apărării”, de pe scările CMN, unde politrucii erau in prima linie- exp. Oprișor, Șomordulea, etc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri