Caută
Close this search box.

FOTO. O campioană europeană și vicecampioană mondială cu sufletul și viitorul plin de aur. La mulți ani, Mădălina !

O singură dată împlinește omul 20 de ani. La mulți ani senini și fericiți, Mădălina Cașu, la mulți ani frumoși, plini de bucurii și uriașe succese, îți doresc și îți dorim din toată inima, acum, când împlinești superba vârstă de 20 de ani !

Și îți mulțumim pentru tot ce ai făcut și vei face în continuare, Mădălina !
MĂDĂLINA GABRIELA CAȘU este deja vicecampioană mondială de tineret și vicecampioană europeană de seniori la canotaj (la nici 20 de ani pe atunci) cu barca de patru rame (4-). O barcă de mare viitor, în care se află și Roxana ParascanuMădălina Hegheș, Iuliana Buhuş sau Amalia Bereș.
Dar Mădălina este o vicecampioană mondială și europeană care s-a mai întâlnit cu mângâierea dulce a Aurului, încă de pe vremea când era junioară (2015) și câștiga un Campionat European în Cehia, la opt plus unu (8+). Iar mai apoi, în 2017, un argint european de tineret, tot cu barca de opt. Atenție, Mădălina nici nu a început bine…
.. Așadar, Mădălina, știi și tu, e doar străfulgerarea începutului. Această fată extraordinară pare să fie și chiar este făcută din și pentru îmbrățișarea perpetuă a victoriei. Bucuria și succesul olimpic se întrevăd în ochii ei sinceri, încrezători și mereu luminoși. Noi ȘTIM că acele medalii vo veni. Știe și ea, în adâncu-i. Oricum are sufletul plin de aur. Și de lumini de stele.
Totul e să își păstreze căldura zâmbetului și lumina sufletului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri