Caută
Close this search box.

O legendă a tenisului dezvăluie de ce nu o poate întrece nimeni pe Simona Halep: Acele cuvinte au trezit-o la realitate

Simona darren

O legendă a tenisului mondial, una dintre cele mai titrate jucătoare, a vorbit despre momentul de cotitură din cariera Simonei Halep şi a explicat de ce acum nu o mai poate întrece nimeni.

Românca noastră este de un an numărul 1 mondial şi îi dorim să rămână acolo cât mai mult timp.

Marea campioană Chris Evert a vorbit despre tensiunile apărute între Simona Halep şi Darren Cahill la Miami, în 2016, care au dus la despărțirea temporară dintre Simona și Darren.

„Știți ce face diferența pentru Simona și de ce nu o poate întrece nimeni? Antrenorul. Antrenorii joacă astăzi un rol mult mai important în tenis decât cel pe care îl credem. Și cred că Darren are o legătură foarte mare cu faptul că Simona s-a aflat aproape tot anul pe primul loc.

El a părăsit-o după turneul de la Miami deoarece nu avea o atitudine potrivită, era prea dură cu ea însăși și cu echipa sa. Când a plecat i-a zis ‘Știi, tu nu faci ce-ți cer și nu ești corectă cu tine și cu echipa ta. Trebuie să te schimbi’. Și a plecat.

Treaba asta i-a deschis ochii Simonei, a făcut-o să înțeleagă că e mai bine să fie profesionistă pe teren, să creadă în ea, să-și gestioneze emoțiile mult mai bine.

Acele cuvinte au trezit-o la realitate, iar de atunci totul s-a schimbat. Și de când a făcut această schimbare totul a mers perfect pentru ea. A câștigat meciuri când nu era la un nivel înalt, a revenit după ce era condusă cu un set, a început să lovească mingi pe care de obicei nu le lovea. T

Toată cariera i s-a schimbat de la acel moment cu Darren. Serviciul i s-a îmbunătățit, iar acum atitudinea sa este cheia pentru felul în care domină tenisul”, a spus Evert, potrivit ziare.com.

De curând, Darren Cahill a explicat și el ce s-a întâmplat la Miami

”Cel mai greu moment a fost după un turneu la Miami. O înfrunta pe Bacsinszky. Și, până la urmă, nu a fost vorba doar de acel meci. Deja se strânseseră mai multe meciuri pierdute aiurea, din lipsă de concentrare.

Încercam să îi explic, să vorbim despre nevoie de a schimba ceva din punct de vedere mental. Dar simțeam că totul trece pe lângă ea. Că nu mă ascultă. Nimic nu mergea!”, s-a destăinuit Darren Cahill jurnaliștior de la ”The Tennis Raquet”.

Darren Cahill a mai spus că a apelat la o ”terapie de șoc” pentru a încerca să o aducă pe Simona Halep cu picioarele pe pământ. Australianul a decis să reia colaborarea cu sportiva noastră abia după ce a realizat că aceasta și-a revenit din punct de vedere mental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri