Caută
Close this search box.

Flowing Mindscapes, la Galeria Kaleidoscope

Expoziția Flowing Mindscapes poate fi vizionată la Galeria Kaleidoscope până în a doua jumătate a lunii ianuarie 2019.

Proiectul include patru artiste contemporane (Andreea Floreanu, Cristina Gagiu, Gabriela Florea, Demetra Garbașevschi) care în ciuda diversității demersului vizual se unifică la nivel conceptual printr-o serie de propuneri vizuale care pot deveni mecanism generator al stării de FLOW (concept îndelung studiat de psihologul și scriitorul Mihaly Csikszentmihaly).

Andreea Floreanu este absolventă a Universității Naționale de Arte din București (2012). În intervalul 2009-2010 a fost cursantă a Universității de Arte din Sevilia (Spania).

Cristina Gagiu este o artistă vizuală care trăiește și lucrează în Cluj. A absolvit Academia de Arte Vizuale „Ion Andreescu” din Cluj în 1996.

Gabriela Florea a absolvit Universitatea Națională de Arte  din București (2016) iar din 2017 trăiește și lucrează la Oslo, unde a urmat studii masterale în cadrul Strykejernet Kunstskole.

Demetra Garbașevschi are o dublă formare : de artist vizual și specialist în marketing și comunicare strategică. În intervalul 2013-2016 a urmat cursurile  „Angel Academy of Art” din Florența. Artista are un doctorat obținut la Scoala Doctorală de Comuinicare SNSPA și este totodată absolventă a Facultății de Litere (Universitatea București).

Expoziția va rămâne deschisă   până la data de 25 ianuarie 2019 .

Parteneri media :  Radio România Cultural, Observator Cultural Artindex, Magna News

Sponsor: Vila Babiciu

Adresa : Galeria Kaleidoscope, Blvd. Mărăști, nr.35, București/ https://kaleidoscope.com.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri