Caută
Close this search box.

Opoziția cere din nou decapitarea lui Dragnea de la șefia Camerei. Solicitările au fost respinse la vot

camera deputaţilor

Update Toate solicitările au fost respinse de biroul permanet

Conducerea Camerei Deputaţilor discută, luni, cererea Opoziţiei de revocare din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a lui Liviu Dragnea. În caz contrar, reprezentanții opoziției ameninţă că vor boicota şedinţa de plen care începe la ora 16:00.

Ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților a început la după ora 13:00, iar liberalii au inclus cererea de revocare a lui Liviu Dragnea, dar și pe cele ale celor doi vicepreședinți din partea PSD – Florin Iordache și Eugen Nicolicea – din nou pe ordinea de zi.

Solicitările PNL mai vizează şi revocarea din funcţiile de vicepreşedinţi ai Camerei a lui Florin Iordache şi Eugen Nicolicea. PSD, pe de altă parte, cere revocarea liberalului Marilen Pirtea din funcţia de vicepreşedinte.

Cei de la PNL spun că dacă PSD va refuza introducerea pe ordinea de zi, atunci va boicota în continuare lucrările Camerei Deputaților.

Săptămâna trecută, fără prezența Opoziției, cei de la Putere nu au putut să aibă cvorum: au fost doar 148 de voturi față de 165 necesare. În aceste condiții nu se poate ține o ședință de plen.

Citește și: Departe de scandaluri. Pledoarie pentru donarea de organe

Pe ordinea de zi a Biroului Permanent se află în schimb cererea Puterii de a fi revocat din funcția de vicepreședinte al Camerei reprezentantul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri